Page 1 of 1

Internet connection problem

Posted: Sun Mar 17, 2013 6:27 pm
by [FnG] Lazz
Hi there,

Not sure if anyone is around to help. A few weeks ago, I got a new virgin modem/hub. The connection is fast, usually 80 - 100mbps download and about 10mbps upload.

Trouble is, there have been some issues on web pages. For instance, on my blog page, when Im writing a blog, every few seconds I get the message "You have logged out from another location. Click here if you want to log in again". When I try uploading a picture to blogspot, the picture comes out all messed up.

I tried uploading a picture to flickr.com and even then, it came out all messed up (until about the 5th try). Sometimes it even said connection timed out.

Also, when posting on a forum or writing a PM, I sometimes recieve the error code of:

'Secure connection failed. SSL peer reports incorrect message authentication code."

Any ideas?

Re: Internet connection problem

Posted: Sun Mar 17, 2013 8:08 pm
by [FnG] Hanno
If you post that error message into google, you will find a few people have had a problem with
the time settings in win7 causing it. If using win 7 update the internet time to resync it.

Apart from that , I know nothing....

Re: Internet connection problem

Posted: Sun Mar 17, 2013 11:35 pm
by [FnG] Lazz
Yep I've done that already, twice lol

Re: Internet connection problem

Posted: Wed Mar 20, 2013 8:32 pm
by [FnG] N!MRoD
Does your IP change during these moments? Could be your connection drops quickly and gets up again but with different IP, thus it might appear that you are/ were connecting from 2 places.

Re: Internet connection problem

Posted: Wed Mar 20, 2013 10:39 pm
by [FnG] Lambik
No clue myself, but on google I found
change the password for the email that is connected with your blog, and then try to login again.
Also, try to use private browsing option.

Still that would only account for the blog failure, not the image upload.
You could try a different browser, sometimes that helps.

strange problem :(